Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

AKKOORD

erkende coach 

Verder professionaliseren en werken volgens de gedragscode

Vandaag als stress en burn-out coach geaccepteerd bij de Vereniging van Erkende Stress- & Burn-out Coaches,  VESB.


 

nieuwe locatie in WASPIK

 YESSSS!!!

We hebben een geschikte ruimte gevonden om een vaste loactie van het Krachtcafe te openen. We starten in het mooie Waspik een vaste locatie van het Krachtcafé. We verzorgen daar inspiratiebijeenkomsten, workshops en onze coachgesprekken. In november 2019 is het zover, dan openen we onze deuren. Op onze website plaatsen we de agenda van ons aanbod, waarin onder meer opgenomen onze bijeenkomsten BIG FIVE FOR LIFE, onze thema avonden en de vrije inloop.

We blijven uiteraard ook op verschillende locaties in het land actief, maar een vaste stek als basis, is erg fijn.
Het Krachtcafé coacht, begeleidt en inspireert vrouwen door middel van workshops, boekbesprekingen en verhalen.
Ben je op zoek naar een plek waar je gehoord wordt? Dan is het Krachtcafé de juiste plek. We zijn gespecialiseerd in werkstress, burn-out, gezonde werk-privébalans en loopbaancoaching. Daarnaast coachen we vrouwen die te maken hebben gehad met partnergeweld.


Interesse?
info@krachtcafe.nl
We kijken er naar uit om je te ontmoeten. Dat kan nu al op een passende locatie.
In Waspik gaan we eerst druk aan de slag met de verbouwing, zodat we in november 2019 onze deuren kunnen openen!

Streven naar perfectie is niet handig, praktisch nut overigens ook niet!

Deze tas heb ik al jaren en ben er nog steeds heel blij mee. Ik weet nog dat ik hem tegenkwam op vakantie in Venetië. Ik was op slag verliefd, wat een prachtige tas in ‘mijn’ kleur. Toch duurde het nòg een vakantie
voordat ik hem kocht. Want tja het praktische nut had ik nog niet direct ontdekt en dat leverde in mijn hoofd allerlei reeksen met ‘nee’ op.

Het niet kopen van de tas leverde niet een heel groot gemis op, totdat het weer zomer werd en ik opnieuw in Venetië was.

Eén ding wist ik zeker… die tas moest ik hebben. Op een veel te hete zomerdag zette ik mijn voetstappen opnieuw op de Italiaanse eilandjes.
Wat een drukte, wat een gedoe, maar de moeite was niet voor niets: de liefde bleek wederzijds. In de winkel wachtte op een van de houten planken, mijn felbegeerde tas op mij. Mijn naam stond er nog net niet bijgeschreven, maar alles in die winkel ademde mijn naam uit.

De lucht van leer, het geluid van Italië, de kleur van de tas
en vooral het mooie weer, maakten de prijs wat minder belangrijk
en ook het praktische nut overigens.

Ik kocht de tas! Wat een goede beslissing!

Tot mijn schrik bleek er ’s avonds, bij nadere inspectie van de tas, een belangrijk onderdeel te missen aan die prachttas. Ik was blijkbaar zo blind door de liefde dat ik de tas niet goed had bekeken; een lange riem ontbrak.
Och nee, de tas was niet langer perfect; ik werd er chagrijnig van. Die lange riem moest er komen en zo ging ik de volgende dag opnieuw naar Venetië om die riem op te halen. Wat fijn, de tas is compleet.

In de jaren is wel gebleken dat de tas een hoge praktische waarde bezit, maar die lange riem heb ik nog nooit gebruikt… wat een onding!

De liefde voor de tas is veranderd in houden van. Ik houd van de les die hij me elke keer geeft: Niet perfect is goed genoeg!

Even terug in de tijd, en daar is niets mis mee

Om half 10 stap ik de bibliotheek van Oosterhout binnen om aan te schuiven bij de ‘koffiepauze voor werkzoekenden’. Dit is de stad waar ik jarenlang met veel plezier werkzoekenden ondersteunde in hun zoektocht naar werk.
Bij het binnengaan van de bibliotheek, waan ik me terug in die tijd. Opnieuw mag ik in deze omgeving deelgenoot worden van ambities van mensen, van hun zorgen en hoop en vooral van hun moed. Want moed heb je nodig om je te laten zien, om kwetsbaar te zijn en te blijven zoeken, ondanks de vele afwijzingen. Daar is in die 25 jaar niet veel in veranderd.
Ik vertel over het maken van keuzes, over kwaliteiten en mogelijkheden, over teleurstellingen, over vooral doorgaan en…dat het voor mij ‘makkelijk praten’ is. Ik ben slechts een passant in hun leven.
Ik luister naar hun verhalen en deel mijn ervaringen met deze moedige mensen. Aan het einde van de koffiepauze, besef ik, dat ik drijf op geluk. Geluk omdat ik dit werk mag en kan doen; dit werk dat mij zo goed past en aansluit bij mijn Big Five For Life. Wat fijn om betekenisvol te zijn.
Dat gun ik jou ook.
Ben je op zoek naar iets waar je echt gelukkig van wordt? Maak dan een krachtige keuze die je echt verder helpt: ontdek je vijf belangrijkste levensdoelen aan de hand van jouw Big Five for Life.
Wil je meer weten, neem dan contact op!
Tot snel, Inge

3 januari 2019

Het Krachtcafé: voor vrouwen die moedige keuzes durven maken

24 december 2018

Inge Asmus is de bedenker van het Krachtcafé, een virtuele plek waar de deuren open staan voor vrouwen die een leven willen creëren dat bij hen past. Daar moet natuurlijk het een en ander voor gebeuren. Om inzicht te krijgen in wat werkelijk belangrijk is in het leven en om uit te zoeken welke stappen zij daarbij moeten zetten, begeleidt Inge Asmus vrouwen die de moed hebben het heft in eigen hand te nemen.

Meer lezen

Happinez schrijft over de methode van het krachtcafé:  "Grote levensbeslissing voor de boeg? Deze methode kan helpen een knoop door te hakken"

Wie heel bewust stilstaat bij zijn belangrijkste levensdoelen en daarnaar handelt, weet altijd welke beslissing het beste is. Dat is de essentie van de Big Five for Life-methode.

Meer lezen