Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

AKKOORD

In weinig dingen in het leven steken we meer tijd, dan in ons werk. En dat gemiddeld ruim 40 jaar lang. Natuurlijk willen we die tijd zo veel mogelijk als prettig en betekenisvol ervaren. Maar wat doe je als dat niet zo is? Misschien heb je ontslag gekregen of het gevoel dat je werk of de organisatie niet bij je past? Dat je vermoeid, geïrriteerd en zelfs gestrest van je werk komt. Dat je zelfvertrouwen afneemt wat het nemen van nieuwe stappen nóg lastiger maakt.

Je wilt veranderen maar weet niet hoe. Misschien overweeg je wel een carrièreswitch of heb je een droom om voor jezelf te beginnen. In al deze gevallen helpt loopbaancoaching je weer op de rit.

Succesgarantie

Het Krachtcafé weet als geen ander dat werk, naast je privéleven, een van de belangrijkste dingen in het leven is. Wij garanderen je met onze methode dat je daadwerkelijk ontdekt wat jij het liefst doet, ziet en ervaart; waardoor je je echt weer kunt richten op je werk en waar jij goed in bent. 

We helpen je te ontdekken waar je nu staat, wat je mogelijkheden zijn en waar je naar toe wilt én hoe je dat kunt bereiken. Tevens kan loopbaancoaching ingezet worden om beter te functioneren, je zelfvertrouwen te vergroten in je huidige functie of je te helpen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt.

Wat ga je ontdekken

  • Wie ben ik en wat wil ik?
  • Waarom wil ik dat?
  • Wat zijn mijn belangrijkste kwaliteiten en talenten?
  • Kan ik wat ik wil?
  • Wat is mijn passie en kan ik van mijn passie mijn werk maken?
  • Wat maakt mij uniek en onderscheidend?
  • Welke baan past bij mij? Wat geeft mij energie?
  • Wat maakt mij onderscheidend op de arbeidsmarkt? 

Gun jezelf dat je vol energie van je werk komt. Je talenten kunt ontwikkelen en betekenisvol kan zijn. Niet meer uitgeblust op de bank maar dat je vol energie en ambitie je leven weer oppakt.

.

Ontdek waar je echt goed in bent

De loopbaancoaching wordt vaak gecombineerd met de tweedaagse
Big Five For Life workshop. Uiteraard kunnen loopbaantesten onderdeel uitmaken van de coaching.

Heb je interesse, laat een berichtje achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Direct contact