Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

AKKOORD

Big Five For Life 

De term ‘Big Five’ heeft in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niets te maken met de grootte van de dieren. Van oorsprong is de ‘Big Five’ een jagersterm. Het zijn namelijk de vijf gevaarlijkste dieren om te bejagen op het Afrikaanse continent. Waar andere dieren proberen te vluchten als ze zijn aangeschoten, kiest the Big Five voor de aanval. Vandaar dat jagers in Afrika al heel lang geleden deze dieren tot de ‘Big Five’ hebben bekroond. 

In het verlengde hiervan ontwikkelde John Strelecky* de coachmethode ‘Big Five for Life’, er van uitgaande dat je zelf een goed plan moet hebben in het leven, omdat je anders onderdeel wordt van iemand anders plan.
Ik maakte een tijd geleden voor het eerst kennis met deze methode. Ik werd gegrepen door de manier van kijken naar het leven. Inmiddels heb ik mijn eigen Big Five for Life ontdekt en ben ik gecertificeerd om met deze methode te werken.

WORKSHOP

  Op zoek naar een betekenisvol leven?

  Wil jij  ontdekken wat jouw vijf belangrijkste levensdoelen zijn:
  jouw Big Five for Life?

  Dit zijn de vijf doelen die je in je leven gezien, gedaan en beleefd moet hebben, om te kunnen zeggen dat jouw leven van betekenis is geweest! 

  Als je jouw Big Five For Life  kent, krijg je focus op wat echt belangrijk is in
  je leven en werk. 


  De Big Five for Life, ontdekken we in een tweedaagse workshop, gevolgd door 3 maanden online coaching.

  .

  Meld je aan voor de workshop

  Ontdek je Big Five For Life
  en ga mee op Life Safari!

  Tweedaagse workshop met
  drie maanden online coaching

  In deze combinatie van workshop en online coaching ontdek je jouw vijf belangrijkste levensdoelen en hiermee krijg je focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. 

  Het programma is gebaseerd op de Big Five For Life tm methode, een wereldwijd toegepaste en succesvolle coachmethode die je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Het programma omvat een tweedaagse workshop, gevolgd door drie maanden lang inspirerende online coaching om zo stap-voor-stap jouw leven betekenisvol te maken.

  Voor wie?
  Wil je iets veranderen in je leven? Herken je dit gevoel:

  • Mis je focus in je leven en wil je zeker weten waar je naar toe wilt?
  • Ben jij degene die zich meestal aanpast, wil je het graag goed doen?
  • Vind je het lastig om weer grip te krijgen op je leven?
  • Gaat het leven in een sleur voorbij en wil je meer genieten?
  • Help je altijd anderen, maar heb je geen tijd voor jezelf?
  • Denk je ‘is dit het nu’ en wil je meer uit je leven en werk halen? 

  Weet dat je niet alleen bent, als je je hierin herkent. En als je met dit gevoel blijft rondlopen en er geen einde aan lijkt te komen, wordt het tijd voor actie! Want hoe langer dit voortduurt, hoe groter de onvrede wordt. Gun jezelf een ander leven! Kies voor je eigen geluk en leid het leven van je dromen! Het is nu tijd om het anders te doen. Ook jij kan het namelijk: 

  • Bewuster kiezen wat je wilt en niet (meer) wilt.
  • Het maximale uit jezelf halen zonder anderen tekort te doen.
  • Jezelf krachtiger en energieker voelen.
  • Betekenisvol zijn voor je omgeving en dierbaren.

  Uniek en onderscheidend

  De workshop is een unieke trainingsmethodiek die zich wereldwijd heeft bewezen. In het verlengde van de boeken van John P. Strelecky ga je in deze workshop jouw vijf levensdoelen ontdekken. Na het volgen van de workshop weet je welke vijf doelen het allerbelangrijkste zijn. 

  Je krijgt onder meer antwoord op de vragen: Waarom ben ik hier? Wie ben ik? Wat wil ik echt? en Wat heb ik hiervoor nodig? Van het resultaat van de workshop heb je je leven lang profijt. Het is ook de basis voor een aanvullend loopbaantraject.

  Het Krachtcafé geeft de workshop op een inspirerende locatie. De workshop duurt twee dagen. Na de workshop ga je drie maanden op ‘Life Safari’. Je krijgt elke week online oefeningen, tips en inspiratie om jouw vijf levensdoelen te realiseren.

  Na de workshop kun je je aanmelden voor de ‘Make me better-bijeenkomsten’. Deelnemers vanuit het hele land komen bij elkaar om van elkaar te leren. Deze workshop kun je goed combineren met loopbaan- en burn-outcoaching.

  Heb je interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via het contactformulier.

  Direct contact

  * John P. Strelecky is auteur van o.a. The Why cafe, Life Safari, the Big Five For Life en How to be Rich and Happy. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 35 verschillende talen. Ze worden op alle continenten van de wereld gelezen. Hij komt voor in een top honderd van meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Een ereplaats in een rij waarin ook Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey voorkomen.